Много важна победа над пряк конкурент, но все пак имаме

...
Много важна победа над пряк конкурент, но все пак имаме
Коментари Харесай

Тунчев: Важен успех, но имаме още 2 мача до края

Много значима победа над директен съперник, само че въпреки всичко имаме два мача оставащи, показа старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Тунчев след триумфа с 2:0 над ЦСКА.

" През първата част бяхме много нервни. Казахме си, че няма от какво да се тормозим. Показали сме, че играем добре против мощните тимове у дома. Не беше по никакъв начин елементарно. Първото полувреме имахме много проблеми, закъснявахме много в единоборствата. Наистина беше много мъчно. Не мога да разясня нищо към ВАР отдалеко. Когато е в помощ и е позволена съдбовна неточност, е добре, само че въпреки това е хубаво да не се накъсва толкоз играта.

Доста сгъстена стратегия, има насъбрана отмалялост, само че тези почитатели дават на тима криле. Когато почитателите са на стадиона, освен за нашия тим, а и за всички, качеството се усъвършенства.

За момента може да се каже, че това е най-ценната победа в плейофите, само че преди десетина дни се справихме и с Лудогорец. Всяка победа е скъпа ", сподели Тунчев след срещата.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР