Много упреци чух защо сме гласували против МОЛ-коалицията и МОЛ-правителството.

...
Много упреци чух защо сме гласували против МОЛ-коалицията и МОЛ-правителството.
Коментари Харесай

Адвокат Елена Гунчева обясни защо от Възраждане са гласували против коалиционното правителство

" Много упреци чух за какво сме дали своят вот срещу МОЛ-коалицията и МОЛ-правителството. Всъщност ние следваме нашите декларирани позиции отпреди. Никога не сме подкрепяли Кирил Петков, Асен Василев или пък, не дай Боже, розовите понита.

Тази позиция сме заявявали неведнъж и сме обяснявали за какво: тъй като са план на американското посолство, тъй като упорстват за всеобща имунизация против Ковид-19, тъй като желаят въвеждане на зелен документ на всички места, тъй като са за въвеждане на еврото, тъй като са за това повече натовски войски да има в България, тъй като част от техните депутати са подписали ЛГБТ-декларацията за поддръжка на тези. Защото желаят децата или да се имунизират, или да са със зелен документ или да ги лишат от обучение ", във Facebook.
Адвокат: Тези, които мечтаеха да летят в космоса, в този момент летят от терасите
10.04.1979 година.Бях дете, когато първият български космонавт излетя в космоса. Толкова горди бяхме всички. Толкова удовлетворени от постиженият...

" Нашата позиция е поредна и обоснована. Ние четворната хибридна фантазия няма по какъв начин да подкрепим. А да се въздържим, значи да не изразим позиция. Никой не ни е пратил в Народното събрание да гледаме и да нямаме лична позиция.

ГЕРБ и Движение за права и свободи са главните врагове на страната ни. За това спор няма. Защото ние се борихме с тях по площадите и улиците. Точно по тази причина и недоумявам за какво като приоритет на Продължаваме промяната не е да се арестуват тези, които унищожиха България и ни доведоха до злополука. Недоумявам за какво " изчегъртванто " даже с бинокъл не се вижда. Недоумявам за какво смяната не стартира с търсене на отговорност....

Махането на Гешев било приоритет на Четворната коалиция. Като първа точка от махането му е планувана....декларация. Може би ще следва молба: " Ама апелирам Ви съ, тръгнете си, щото не Ви харесваме ", а по-късно може би и нотариална покана да си подаде оставката. Много несериозно.

Всички ние от Възраждане прочетохме съглашението МОЛ. И виждаме, че смяна идва, само че тя няма да хареса на българите, а единствено на непознатите господари на новите ръководещи. Липса на държавническо мислене и нападателно налагане на противоепидемичните ограничения, зеленият документ и имунизирането. Въвеждане на ромска история в българските учебници по история. Въвеждане на детайлите на Истанбулската спогодба в законодателството ни. Вземете първо го прочетете това съглашение /о, забравих - към този момент го изтриха истинското и в този момент на страницата им съществува в един доста обран тип, без подробностите/, а тогава ни питайте ЗАЩО НЕ съдебна експертиза ВЪЗДЪРЖАХМЕ СРЕЩУ ЗЛОТО.
Костадинов: Защо ни е Истанбулската спогодба, като има задоволително способи за битка с домашното принуждение?
Ние няма да подкрепим кабинета „ Петков “, тъй като това държавно управление не дава отговор на критериите за положително ръководство, а по-скоро...

ГЕРБ и Движение за права и свободи гласоподаваха срещу Четворната коалиция, тъй като желаят власт и получават абстиненция в случай че я нямат. Възраждане гласувахме срещу, тъй като продължаваме нашата твърда позиция за това хибридно държавно управление, зеленият документ, имунизациите, еврото и историята ни. И в случай че някой не вижда разликата, значи е кьорав.

Ние ще подкрепим потребните за България решения. Това, което е в полза на българския народ и страна. По това няма да има разногласия. Но да подкрепим човек, нарушил Конституцията, декларирал, че тя е била за умрелите, който лъже даже за броя на имунизираните по света /знаех си аз, че имунизираните ще минат броя на популацията по света, но не ми вярвахте/, който сподели, че първата му заповед ще бъде въвеждането на зелен документ за достъп до Министерски съвет - е, по какъв начин да го подкрепим!?!

Жалко е, че би трябвало толкоз да се изяснява за това, което вършим. Слепи и глухи са някои. Заради тази непредвидливост и вярата в усмивки и планове, се докарахме дотук. Вместо да се радвате на следващия план, нахилен и безочлив, помислете дали подкрепяте това, което сподели през вчерашния ден от трибуната на Народното събрание. Когато видите истината, ще е късно. Защото това се случва към този момент три десетилетия. Време е да се научим, урокът към този момент става мъчителен. Мислете за политиката, програмата, дейностите и резултатите. А не се олигавяйте до ушите при една усмивка. "

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР