Много ученици се свързаха с Plovdiv24.bg, за да попитат кога

...
Много ученици се свързаха с Plovdiv24.bg, за да попитат кога
Коментари Харесай

Болните от грип в Пловдив се увеличават! Удължават ваканцията на учениците?

Много възпитаници се свързаха с Plovdiv24.bg , с цел да попитат по кое време би трябвало да бъдат на учебно заведение. Рано е да се каже дали ще има удължение на грипната почивка в Пловдив. Ще се взема решение в петък. Това съобщи шефът на Регионалната здравна ревизия (РЗИ) в града на тепетата доктор Ваня Танчева-Манчева пред кореспондент на медията ни. По думите й цифрите със болни са се нараснали спрямо предходната седмица. Но друго е тревожното за епидемиолозите - случаите с затруднения. 

" Оказа се, че тази година тревожни са затрудненията. Те засягат хората в работоспособна възраст и децата ", разясни доктор Танчева-Манчева и отново акцентира, че в петък ще се взема решение дали да има удължена грипна почивка.

Припомняме, че през вчерашния ден от детското поделение в УМБАЛ " Пловдив " са разкрити 10 спомагателни краткотрайни кревати, а всички 55 са заети от заболели деца. Повечето от тях са признати след затруднения от прекарани вирусни инфекции и се лекуват от пневмония или бронхиолитит. Към момента пловдивските учебни заведения би трябвало да отворят порти в понеделник, 4 февруари.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР