Много туристи и други пътници на British Airways (BA), пътуващи

...
Много туристи и други пътници на British Airways (BA), пътуващи
Коментари Харесай

Хаос на летище Хийтроу, тъй като летовниците на British Airways „казаха да се приберат у дома“ след повреда в ИТ

Много туристи и други пасажери на British Airways (BA), пътуващи през Терминал 5 на летище Хийтроу нощес, се сблъскаха с часове на разочароващи закъснения, преди да бъдат декларирани от самолетната компания им споделиха да се приберат. Твърди се, че безредните подиуми на най-голямото летище в Европа са породени от „ механически проблем “.

Провалът на системата за систематизиране на BA докара до кацане на полети без багажа им и огромни закъснения за пасажерите, до момента в който се опитваха да намерят своя изчезнали движимости. Късно във вторник вечерта и в ранните часове на идващия ден недоволни пасажери се редяха на опашка през терминала, като доста се оплакваха от липса на връзка.

Много използваха обществените медии, с цел да излеят раздразнението си, сподели един недоволни брошура: „ Комуникацията беше толкоз неприятна довечера, не беше страховит BA. Нямам доста вяра да получа багажа си скоро. “ След снощните механически проблеми BA сподели, че днешните полети от Терминал 5 са ​​планирани да се извършват норм...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР