Много трудно би могло да бъде предвидено, защото тези явления

...
Много трудно би могло да бъде предвидено, защото тези явления
Коментари Харесай

ПРЕД ЕВРОКОМ: Meteo Balkans: Трудно можеше да бъде предвидено падането на метероита

Много мъчно би могло да бъде планувано, тъй като тези феномени са спонтанни. Ние не бихме могли да знаем, даже специалисти от НАСА не биха могли да предвиждат къде и в коя част на света би навязъл подобен астероид. Това изясни пред Евроком Руслана Петрова, основен редактор на Meteo Balkans, които първи осведомиха за падналия астероид в Румъния, който стресна жителите на Видин нощес.

Руслана Петрова описа, че откакто са разгласили сигнала за галактическото тяло са получили безчет събщеня от разнообразни точки на България, в това число и от София.

" Метеоритът в действителност съставлява части от комети или планети, които при нахлуване в атмосферата и достигайки до Земята се разпадат по пътя, поради горещия въздух. ", изясни Петрова.

Първоначалните подозрения за паднал астероид бяха доказани от Националния център по метеорология и хидрология, както и от Министерство на вътрешните работи. Екипи на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи са създали оглед на региона. Няма данни за потърпевши хора и нанесени материални вреди, оповестиха от вътрешното министерство.

Повече информация вижте в репортажа:
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР