Кобрата: Победа над Ковальов може да донесе на Тервел мач за световната титла

...
Много труден съперник, ако той успее да го преодолее, това
Коментари Харесай

"Много труден съперник, ако той успее да го преодолее, това е един огромен успех за България, за българския бокс, за него самия и смятам, че наистина ще го изстреля нагоре в ранглистата и предполагам, че след това ще има и мач за световната титла", заяви Кубрат Пулев пред БНТ относно предстоящия мач на брат му Тервел с бившия световен шампион Сергей Ковальов.

Братя Пулеви ще участват в боксова галавечер в Калифорния на 14 май, като Кобрата ще се изправи срещу американеца Джери Форест, а в гвоздея на програмата Тервел ще премери сили с Ковальов. "Надявам се да победи, противникът му е много опитен, много труден, много обигран. Тервел придоби необходимия опит, който да му даде необходимата самоувереност. Смятам, че ще е напълно в реда на нещата, защото и той премина през много мачове и битки, много победи, той няма загуба и се надяваме да продължава така", каза Кубрат.

"Тренираме здраво и се подготвяме, защото двата мача са много сериозни. Трябва да имаме целия арсенал от оръжия, за да може във всяка една ситуация да можем да реагираме, защото играта се мени в движение и не всичко може да се предвиди като тактика и стратегия преди мача. Смятам, че съм достатъчно опитен на професионалния ринг, за да мога да изляза от всяка една ситуация, но да се надявам, че всичко ще мине по-безпрепятствено. Всеки един противник играе за победа и всеки може да я постигне, както казваме в бокса - въпрос на един удар. Именно затова е толкова интересен и зрелищен боксът", допълни той. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР