Много тревожно и много опасно. Радвахме се на мир, сигурност

...
Много тревожно и много опасно. Радвахме се на мир, сигурност
Коментари Харесай

Уорлик: Явно говорим за пълна окупация на Украйна, въпреки това, което чуваме от Кремъл

" Много обезпокоително и доста рисково. Радвахме се на мир, сигурност и благополучие в Европа от края на Втората международна война насам. Една от аргументите за това беше зачитането на териториалната целокупност на другите страни. Очевидно в този момент сме очевидци на нарушение на териториалната целокупност на Украйна, без значение каква е повода. Тя следва да бъде позволена по пътя на договаряния, а не чрез конфликт”.

Така разяснява събитията в Украйна някогашният дипломат на Съединени американски щати у нас Джеймс Уорлик, представен от NOVA.

Той направи коментар и по тази причина дали е сюрпризиран от дейностите на Русия. „ Президентът Путин може да бъде доста непредсказуем. Никой не знаеше какво е намислил. Доказа се, че е доста непредсказуем, а това също буди паника за бъдещето. Държавите в съседство, изключително тези от някогашния Съветски съюз, са извънредно разтревожени какво ще последва”, добави някогашният дипломат.

Относно бъдещето на Украйна съобщи: „ Изглежда, че става въпрос за повсеместна окупация на страната, все пак, което чуваме от Кремъл”, счита той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР