Много тенисисти показват високи амбиции да вдигнат трофея от US

...
Много тенисисти показват високи амбиции да вдигнат трофея от US
Коментари Харесай

Милош Раонич: Амбициран съм да стигна далеч

Много тенисисти демонстрират високи упоритости да вдигнат трофея от US Open. Като главен любимец за трофея е считан международният номер 1 Новак Джокович, само че експертите дават огромни шансове и на Медведев, Циципас, Зверев и Доминик Тийм.

Един от скритите любимци за огромното отличие, канадецът Милош Раонич продължава да демонстрира страхотни изяви. След рестарта на тениса, Раонич доближи до финала на шампионата от мастърс сериите в Ню Йорк, събитие, което поради пандемията не се организира в Синсинати. Но несъмнено канадският тенисист направи много положително усещане на специалистите със мощното си показване в Ню Йорк, като Милош даже взе първия сет на Новак Джокович във финалния дуел, само че „ Ноле “ за следващ път сподели, че най-малко на този стадий няма кой да го спре.

Амбициите на някогашния международен номер 3 на US Open също са много високи, а стартът на родения в Черна Гора играч беше повече от сполучлив. Бърза 3-сетова победа над аржентинеца Леонардо Маер и място във втория кръг. 29-годишният представител на Канада не крие желанието си да реализира нещо значимо в конкуренцията от „ огромния шлем “.

"Радвам се, че нещата се случват толкоз бързо. Играя добре, спечелвам елементарно, знаците несъмнено са положителни. Работих доста във времето без надпревари, тъкмо с цел да бъда по-добър в този момент. Усещам, че в случай че съм спокоен и играя своята игра мога да стигна надалеч. Надявам се единствено да бъда здрав, слагам си високи цели, желанието ми е да бъда в заключителните мачове от US Open. Това е едно от най-големите събития в света на тениса и всички, които сме тук се борим за присъединяване във финалната фаза, а за какво не и за купата “, показа Раонич.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР