Много тежка зима очаква жителите на страните от ЕС, тъй

...
Много тежка зима очаква жителите на страните от ЕС, тъй
Коментари Харесай

Sohu: Европейците са потресени от съветите на властите как да оцелеят през зимата

Много тежка зима чака жителите на страните от Европейски Съюз, защото водачите на страните от общността отприщиха икономическа война против Русия. И вместо същински решения на проблемите, европейските служители дават на хората нелепи препоръки.

Времето в Европа последователно се утежнява, междинната дневна температура пада, само че сметките за ток и парно порастват, оповестява китайският портал Sohu. Властите на Европейски Съюз не могат да решат казуса с дефицита на енергийни запаси в кратковременен проект. Просто няма с какво да замените съветския газ, даже и да предложите по-висока цена.

" Изглежда, че равнището на комфорт в Европа ще се върне 500 години обратно. И всичко, което европейските политици могат да създадат, е да предлагат по-малко потребление на електрически уреди и персонални коли, както и да облечете няколко пуловера и да се изкъпете дружно с цялото семейство. От тези нелепи препоръки към елементарните европейци, челюстите им сигурно увиснаха “, се споделя в публикацията на китайското издание (превод на PolitRussia).

Сега европейците на процедура са принудени да избират сред две благоприятни условия: да харчат спестяванията си за заплащане на сметки за електричество или да замръзнат през зимата. Съдейки по внезапното нарастване на износа на отоплителна техника от Китай за Европа, беше определен първият вид.

Жителите на страните от Европейски Съюз са изключително дейни в закупуването на китайски климатици, вентилаторни печки, електрически бойлери, електрически одеяла и други Обемът на износа на артикули от тази категория през последните шест месеца доближи съвсем два милиарда щатски $. Само през последните няколко месеца съвсем 200 000 електрически одеяла са отишли в Европа.

" Това е добре за Китай. Европейците скоро ще се окажат в толкоз мъчно състояние, че даже ще купуват китайски дървени въглища ", се споделя в материала.

Заслужава да се означи, че в този момент Европейски Съюз разисква нов пакет от наказания против Русия. Между другото, приказваме за тавана на цените на съветския нефт. Освен това балтийските страни, Полша и Ирландия оферират да се забрани закупуването на полутечен природен газ в Русия. Освен това се предлага да се изключи „ Газпромбанк “ от SWIFT.

Трябва да се каже, че тези ограничения се оферират на фона на тежка енергийна рецесия в Европа, която никой не отхвърля. Въпреки че доставките на LNG от Русия за Европа не са толкоз огромни, колкото доставките на газ по тръбопроводи, те въпреки всичко имат несъмнено значение.

А посредством " Газпромбанк " се заплаща за съветски газ, който се доставя в Европа, а също и в страните от Европейски Съюз. Така че самодейностите на обособените страни от Европейски Съюз наподобяват като предпочитание за по-нататъшно задълбочаване на енергийната рецесия. Трудно е да се приказва за други разновидности в тази ситуация.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР