Много столичани ще посрещнат Нова година в домашна обстановка, но

...
Много столичани ще посрещнат Нова година в домашна обстановка, но
Коментари Харесай

Софиянци ще посрещнат 2020 г. със семейството и приятелите

Много столичани ще посрещнат Нова година в домашна конюнктура, само че и доста ще излязат на площада за обичайна новогодишна стратегия под звездите. Анкета на БГНЕС откри също, че доста задгранични туристи ще посрещнат 2020-та в София.

Повечето от участниците в анкетата ни показаха, че ще честват в фамилна конюнктура, а други ще решат в последния миг дали да отидат на посетители или ще "гръмнат " шампанското в заведение.

Живка, която е излязла на открито със сина си към момента не е решила къде и по какъв начин ще посрещне 2020 година, декларира: "В София ще честваме. Няма да пътуваме. В последния миг ще решим дали да останем вкъщи или да отидем в заведение ".

Иван Иванов пък декларира, че няма да прави грандиозно посрещане на новата година: "Ще се събера с другари. Няма да е нещо особено. Нито ще пътувам, нито ще пия. Обичам да ми е умерено ".

Петя Дикова пък към този момент е закупила своите куверти за новогодишната нощ и ще чества в столично заведение: "За Нова година ще съм със фамилията в София, на заведение. Смятам, че куверт на стойност сред 80 и 120 лева са в допустимите граници ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР