Много станаха подред ... Днес станаха 40 дни от смъртта

...
Много станаха подред ... Днес станаха 40 дни от смъртта
Коментари Харесай

Владо Пенев избухна в сълзи и каза много силни думи за Стоянка Мутафова

Много станаха поред... Днес станаха 40 дни от гибелта на Йоско Шамли, светла му памет. Не знам, Стояна е толкоз ярък човек. Няма такова нещо като нея в българския спектакъл. Това съобщи в ефира на Нова тв артистът Владо Пенев във връзка гибелта на великата актриса Стоянка Мутафова.

"Това е един от най-ерудираните и интелигентни хора, с които съм общувал. Няма нищо общо с облиците, които претворяваше. Точно противоположното! С извънредно доста знания в литературата, киното в дълбочина ", сподели още той.

"Имах шанса и щастието един единствен път да преговарям с нея. За жал не стигнахме до зрелище. Този месец или малко повече непосредствено другарство с нея е безусловно паметен за мен. Начинът, по който тя гледаше на материала, на текста... Тя към този момент беше зле, не виждаше добре, само че в къщи се приготвяше, анализираше и идваше подготвена. Тя бе дълбока, смислена и ненадейно възвисяваща. Много ми е мъчително! ", добави Пенев и се просълзи.

"Стояна е изключение. Тя в нито едно житейско проявяване не е в нормата. Тя в действителност е огромно изключение във всичко. Тя е ненадейно огромна и е цяло благополучие, че съм бил до нея ", сподели още артистът.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР