Много собственици на МиГ-29 се опитват безуспешно да продадат руските

...
Много собственици на МиГ-29 се опитват безуспешно да продадат руските
Коментари Харесай

Българските МиГ-29 били непродаваеми

Много притежатели на МиГ-29 се пробват безрезултатно да продадат съветските изтребители, с цел да закупят нови, само че не могат да им намерят купувачи, написа украинското издание Defense Express. Публикацията е отдадена на проектите на България да се отърве от няколко от 14-те си самолета (всъщност са 15), които би трябвало да бъдат сменени от F-16V Fighting Falcon.

" Продажбата на МиГ-29 не е елементарна задача. В края на 2003 година Полша купи от Германия 22 такива изтребителя на символичната цена от €1 всеки, само че след това трябваше да похарчи към €43 млн. за модернизацията им. Унгария също се пробва продаде своите " мигове " към този момент доста години, само че без триумф ", споделя публикацията.

През януари американското сп. The National Interest пусна материал за МиГ-29. Според изданието многочислените неудачи в разнообразни спорове са основали " ужасна известност " на първия руски изтребител от четвърто потомство. През февруари 2019 година шефът на Федералната работа по военнотехническо съдействие (ФСВТС) Дмитрий Шугаев заяви, че Индия е поискала от Русия да обезпечи " по-висока надеждност " на изтребителите МиГ-29К и МиГ-29КУБ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР