Много сме доволни от развоя на сезона до момента, коментира

...
Много сме доволни от развоя на сезона до момента, коментира
Коментари Харесай

Юлия Иванова: Мечтаем да се борим за титлата и да се опълчим максимално на Марица

Много сме удовлетворени от развоя на сезона досега, разяснява старши треньорът на женския отбор на ЦСКА

Старши треньорът на женския отбор на ЦСКА Юлия Иванова показа, че е удовлетворена от представянето на тима през миналия постоянен сезон в „ Демакс лига “.

Волейболистките на „ алените “ заеха второ място в крайното класиране, откакто записаха 11 победи от 14 мача. Една от тях пристигна в доста прочувствен дуел против Марица след 3:2 гейма и сподели, че тимът е подготвен да се бори за освен това. Освен това ЦСКА доближи и до край за Купата на България.
 ЦСКА резервира второто място в ЦСКА резервира второто място в " Демакс " лигата след победа над Хектор
„ Много сме удовлетворени от представянето на девойките и развоя на сезона. Второ място и край за Купата на България, с късмет да играем на финала и за шампионата. Имаме нужния капацитет и мечтаем да се борим за купата и да се опълчим оптимално на Марица. Но преди този момент има да изиграем много тежки борби в плейофите “, установи Иванова.
 1/4-финалите при дамите започват на 15 март! Вижте цялостната стратегия 1/4-финалите при дамите започват на 15 март! Вижте цялостната стратегия
ЦСКА стартира на четвъртфиналите против Хектор Драгоман. Първият мач е в сряда в зала „ Васил Симов “, като се играе до две победи. Елиминиране на този съперник най-вероятно ще изправи „ алените “ против Казанлък.

„ Не желаеме да прескачаме стадии, само че имам вяра, че ще отстраняваме Хектор в два мача. В никакъв случай обаче не можем да си позволим да се отпуснем, тъй като това постоянно води до проблеми. След това най-вероятно ще играем с Казанлък. Последният мач ни сподели, че няма да ни бъде по никакъв начин елементарно на възможен полуфинал. Това е тим, който играе доста мощно вкъщи, взе ни гейм в София предходната седмица. За да стигнем до финала, ще би трябвало да покажем най-хубавото “, безапелационна е Юлия Иванова.
  Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР