Много скоро съдбата ще изправи 3 зодии пред труден избор.

...
Много скоро съдбата ще изправи 3 зодии пред труден избор.
Коментари Харесай

Трудни решения предствоят за тези 3 зодии

Много скоро ориста ще изправи 3 зодии пред сложен избор. За представителите на тези знаци предстоят значими промени, само че дали ще са за положително или не - зависи само от тях.

Лъв

Краят на юли дава обещание смяна за Лъвовете. Въпреки обстоятелството, че ще им бъде мъчно да се решат на тази стъпка, най-вероятно те ще са принудени да вземат тежко решение. Според астролозите, в случай че Лъвовете въпреки всичко решат да сменят местожителството си, тогава ги чакат по-добри благоприятни условия. Пред тях ще се отворят нови порти за реализиране на задачите им.

Козирог

Същата орис чака и Козирозите. По принцип тези хора доста мъчно се вземат решение на промени, само че този път Вселената ще бъде с тях. Козирозите ще имат две благоприятни условия - или ще вземат решение да се трансформират и да заживеят щастливо, или ще останат във въображаемата си зона на комфорт и по-късно ще съжаляват за пропуснатите благоприятни условия.

Дева

Девата към момента няма храброст да приключи остарялата си връзка. Но представителите на този знак ще би трябвало да схванат, че в случай че не изгорят всички мостове към предишното, за тях няма да има ярко бъдеще. Съветът към Девите е да отворят сърцето си за красивото и новото, което ориста им приготвя.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР