Много скърбя за тях, много скърбим всички. Години наред сме

...
Много скърбя за тях, много скърбим всички. Години наред сме
Коментари Харесай

Очевидец: Помня само удара край Микре

Много оплаквам за тях, доста скърбим всички. Години наред сме дружно тук всеки ден. Това описа пред Нова телевизия една от оживелите след нещастието край село Микре Соня Захариева.

Соня е един от пасажерите в рейса, който се трансформира в ковчег за доста от нейните другари. За съдбовния удар тя не помни нищо.

Единственото от злополуката, останало в съзнанието й, са минутите преди зверския удар. „ Пътувахме, беше умерено. Хората вътре в рейса си приказваха. В един миг усетих внезапно придвижване на рейса, внезапно наляво, напред и след няколко секунди внезапно надясно и оттова не помня нищо”, споделя Соня Захариева.

Следващите й мемоари са по какъв начин я вадят от смачканото возило. Тя получава порезна рана, дълбока 15 сантиметра. В ловешката болница претърпява интервенция. Днес контузиите й към този момент отминават, само че не и болката по тези, които не са имали нейния шанс.

11 души остават в болница след тежката злополука край ловешкото село. А за тези, които не престават битката за живота си, лекуването ще е дълго и скъпо.

По сметката на Българския червен кръст, открита в помощ на потърпевшите до момента са преведени малко над 5000 лв.. Набраните средства ще бъдат предоставени за лекуване и възобновяване на потърпевшите.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР