Много сини якички се впускат в 2024 г. с една

...
Много сини якички се впускат в 2024 г. с една
Коментари Харесай

Печалбите в наемането на сини якички и заплащането остават горещи на охлаждащия пазар на труда

Много сини якички се впускат в 2024 година с една година по-силно наемане, повече благоприятни условия за работа и по-бърз растеж на заплащането от някои от сътрудниците им с бели якички.

След две години на бърз напредък пазарът на труда в Съединените щати най-сетне се забавя с наближаването на края на 2023 година, само че като цяло американците не престават да се възползват от неговите мощни страни. Безработицата доближи 3,7% предишния месец, 22-ри следващ месец, когато равнището на безработица се задържа под 4%.

Хората наподобява също работят или търсят работа на по-високи равнища от преди пандемия, като 83,3% от лицата на най-висока възраст сред 25 и 54 години вземат участие в работната мощ.

Но със закъснение на повишаването на работните места от приблизително 399 000 на месец през предходната година до 232 000 до момента тази година, историческият скок в преговорната мощ на служащите по време на възобновяване след пандемията към този момент понижава. Основен провинен: по-високите лихвени...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР