Много щастливци, които живеят в къща и имат хубав двор,

...
Много щастливци, които живеят в къща и имат хубав двор,
Коментари Харесай

Не засаждайте тези дървета в двора! Привличат само мъка, беди и нещастие



Много щастливци, които живеят в къща и имат прекрасен двор, имат и дървета в него. В множеството случи те са там от дълги години.

Разбира се по някаква причина всеки взема решение персонално да засади дърво. Това е доста хубаво решение, само че знаете ли, че може да бъде и съдбовно?

Защо? – ще попитате. Е, отговорът е елементарен! Някои дървета притеглят единствено тъга, беди и злощастие.

Преди да извършите избор за това какво дърво да посадите в двора си коства да се запознаете с националните поверия, които ще ви кажат кои дървета не би трябвало да се засаждат в двора.

Ето кои са дърветата, които притеглят единствено тъга, беди и злощастие:

Бреза
Брезата от самото начало символизира чистотата и е мощен предпазен сътрудник. Това обаче не значи, че би трябвало да го засадите покрай дома си. Както споделят нашите предшественици, духовете на гората живеят под корените на това дърво. Те могат да навредят доста на човек.

Ако желаете да избегнете това, засадете брези надалеч от вкъщи. Ако не се подчините и засадите тази хубост във вашата градина, може да се случи следното:

тъгата, меланхолията, депресията ще станат ваши постоянни гости;
ще зародят спорове сред съпрузите, те ще стартират да си изневеряват;
дамите са застрашени от разнообразни болести, даже има риск от безплодие;
Плачеща върба
Въпреки че върбата е обвързвана с идването на Исус Христос в Йерусалим, това дърво се смята за знак на скръбта. Отдавна се счита, че притежателят ще почине от заболявания в границите на една година, в случай че засади върба покрай къщата.

Винаги е било неразрешено да се засажда върба за раждането на бебе. Смятало се, че това ще бъде знак на гибел или злощастие за детето.


Туя
Туята постоянно е бил обвързвана с гробищно растение. Тя внушава гибелта и скръбта. Според легендата това иглолистно дърво е доста обичано от мъртвите, защото основава аура на горест. Въпреки че туята е доста декоративна, тя не би трябвало да се отглежда покрай къщата. Оказва неприятно въздействие и отрицателна сила.

Ако туята пораства под прозореца, това ще докара до постоянни спорове в фамилията и неприятности. В къщата ще пристигна ненадейно и доста тъжно събитие. Това дърво лишава неомъжените девойки от шанса да си намерят семейство. Енергията на Туя притегля крадци, които могат да откраднат цялото имущество, добито от притежателите.

Трепетлика
Кръстът, на който е разпнат Исус Христос е изработен от трепетлика. Затова легендите споделят, че това дърво е прокълнато. То е мощен енергиен върколак. Дървото непрекъснато се зарежда от сила (както добра, по този начин и лоша). Намирайки се в близост, човек незабавно усеща уязвимост, незаинтересованост, той стартира да има тежки мигрени.

Ако на мястото пораства трепетлика, това може да аргументи заболявания и фамилни проблеми. / jenata.blitz.bg

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР