Много се спекулира по темата дали тийнсензациите Дара и Гери-Никол

...
Много се спекулира по темата дали тийнсензациите Дара и Гери-Никол
Коментари Харесай

Дара и Павел & Венци Венц публично се изгавриха с Гери-Никол

Много се спекулира по тематиката дали тийнсензациите Дара и Гери-Никол са приятелки или враждуват. Многократно двете се вършиха на приятелки на всемирски събития, само че хората в обкръженията им настояват противоположното.

Истината била, че пред камерите и прожекторите дамите просто се отдавали на двуличие. После всичко избивало в песните им – там мацките по заобиколен метод се атакуват една друга и си натриват носовете коя е по-по-най, защото са яхнали една и съща музикална вълна.

След като Дара се „ обеси “ иронично на колана от роклята на Гери-Никол (аутфит, в който русокоската се появи на хип-хоп наградите), и откакто се разшумя, че Гери е имала мераци към актуалното гадже на Йотова – Константин Трендафилов a.k.a Папи Ханс, брюнетката е подела обществена война против тогавашната си аверка.

Вчера излезе парчето на Павел и Венци Венц, в което се вмъква и Дара – „ Срещу мен “. Чрез текста компанията се обръща против злобарите, които не стопират да злословят по техен адрес.

В един от куплетите Павел пее: „ Сигурен съм, ‘щото знаеш к‘во. Ня‘а по какъв начин да видиш бургаско крушение. Не знам за Гери и за Наско, ‘ма за нас да говорите е педерастко “.

Не излиза наяве какъв е целият подтекст на фрагмента и за какво са забъркани имената на Гери-Никол и Атанас Колев. Не наподобява да е от взаимност и отбрана. Ако Дара и Гери бяха приятелки, то първата нямаше да бъде съгласна - в песента, в която взе участие, да попада сходен текст.

Неотдавна рапър от Варна, откъдето родом са също Дара и Гери, оплю иронично в своя ария нагоре упоменатите лица, като се изключи Йотова. Може би този проблем е обиден в песента, само че всеобщата публика надали ще долови от кое място идва всичко. И по този начин цитатът напълно умерено може да се схване като обидна задявка, ориентирана към участничката в „ Като две капки вода “. Както и към Наско, който Яката дупара много пази откогато Мария Илиева го отлъчи от шоубизнеса.

Няколко дни по-рано Дарина разгласява в Инстаграм фотография с Павел и Венци, на която компания им правеше Криско. Срещите им по работа са все по-чести, до момента в който Гери скандално приключи професионалните си връзки с габровеца. Колев също не може да си разреши да има допирни точки с хитмейкъра, защото Кристиян и някогашната продуцентка на Колев - Мария Илиева. са доста положителни другари и той зае нейната страна при раздялата.

А кажете в този момент, че всичко е инцидентно и никой не е желал да обиди или да нервира другия! Предстои да забележим дали „ жертвите “ ще отвърнат на удара, имайки поради, че перихидролената хала не обича да си вършат реклама на неин тил посредством името й току-тъй.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР