Много се пише за секс позите, които носят както разнообразие

...
Много се пише за секс позите, които носят както разнообразие
Коментари Харесай

Изненада: Тези пет секс пози пречат за мощен оргазъм при жените

Много се написа за секс позите, които носят както многообразие в леглото, по този начин и мощни оргазми на дамите. Оказва се обаче, че едни от най-популярните пози не разрешават на дамите да доближат до връхната точка на удоволствието. Те са идеални за начало на любовния акт, само че не и за разтърсващ край.

Кучешката поза е една от най-разпространените и желани от доста двойки. Тя е обичана на мъжете. Тя дава опция за оптимално надълбоко навлизане, което в доста случаи е мъчително и дискомфортно за дамите.
 с ThinkStock/Getty Images
И назад – позата Лъжички не е най-хубавия вид, тъй като проникването постоянно не е задоволително надълбоко и постоянно не е задоволително за мощен оргазъм при дамите.

-->
 секс Thinkstockphotos
При мисионерската поза мъжете доближават елементарно до оргазъм. Това е и най-естествената поза, при която триенето и контактът са плътни. Недостатъкът, че при нея е невъзможна клиторната стимулация, а тя носи най-голямо наслаждение за дамите.
 секс легло Thinkstock/Getty Images

 
Обърнатата ездачка също не е допустимо най-хубавият вид. Изглежда секси, само че при нея минусът е същият като при мисионерската поза. Освен в случай че дамата сама не си обезпечи тази стимулация. Това не би било проблем за по-разкрепостените, само че доста са дамите, които се срамят да „ добавят “ личното си наслаждение пред колегата си.

Сексът в изправено състояние наподобява извънредно буен, само че изисква прилична физическа форма, с цел да се случи по фантастичния метод, който виждаме по филмите.
 Сред известните мечти на дамите за фамилиарност отвън спалнята са сексът на плажа и на женитба ThinkStock/Getty Images
Оргазъм в тази поза при дамите мъчно би могъл да се доближи, тъй като двойката се пробва да пази баланс, а мускулите се напрягат прекомерно доста. Най-малкото е разсейващо.

Още секси тематики:





Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР