Много се надявам днешните протести да са мощни като тези,

...
Много се надявам днешните протести да са мощни като тези,
Коментари Харесай

Журналист: Важно е днес да сме на площада, за да не пострадат и други деца, и други момичета, и други жени

Много се надявам днешните митинги да са мощни като тези, които бяха против Делян Пеевски, когато беше повдигнат за ръководител на ДАНС, тъй като хората от Народното събрание би трябвало да схванат, че това състояние към този момент е нетърпимо. Тлрябва да се създадат промени, тъй че правораздаването в България да бъде доста по-бързо и доста по-ефективно. 

Това разяснява пред Българска национална телевизия журналистът Слави Ангелов. 

Много е значимо да се вкарат стандарти, протокол за всевъзможни такива случаи на принуждение - за ликвидиране, за обезчестяване, за побой, който да се следва от съда и прокуратурата, разяснява той.

Трябва да има стандарти, би трябвало да има надзор. Висш съдебен съвет би трябвало да се смени, основния прокурор също би трябвало да бъде заменен. Но не е единствено това. Изобщо цялата правосъдна прокуратура би трябвало да се промени. Този Георги трябваше да бъде арестуван, тъй като той е рецидивист, само че това не е било взето под внимание, това би трябвало да се промени със правосъдни промени, разяснява той.

Стига безвластие, прикани той.

Важно е през днешния ден, на следващия ден, докато би трябвало всички да сме на площада, тъй като на следващия ден на мястото на това място може да е всяко друго момиче, разяснява още той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР