Много се изговори в последните месеци за Люк де Йонг

...
Много се изговори в последните месеци за Люк де Йонг
Коментари Харесай

Барселона удължава наема на нападател?

Много се изговори в последните месеци за Люк де Йонг след шокиращия му трансфер в Барселона предишното лято. Мнозина поставяха под въпрос неговата липса на техника и отличителния му физически жанр, теоретично непасващ на философията на Барса.

Снажният нападател обаче съумя да заглуши критиците си с поредност от решаващи попадения, последното от които при успеха над Леванте. Таранът означи гол в заключителните минути, с цел да донесе трите точки на „ лос кулес “.
Това беше шести гол за Де Йонг в Ла Лига този сезон в 16 мача. Бившият състезател на Борусия Мьонхенгладбах отбелязва приблизително на всеки 96 минути, което не е останало неоценено от управлението на каталунците.

Директорите на Барселона са взели решение да удължат наема му на „ Камп Ноу “ с още една година, оповестява Diario SPORT.

Най-сложното при сходна договорка е, че договорът на нидерландеца със Севиля, откъдето и сега е чартърен той, изтича през 2023-а година. Ако андалусийците не желаят да изтърван тарана без пари, те сигурно биха изискали от Барселона да заплати трансферна сума.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР