Много се говори за мерките, които правителството взима, за да

...
Много се говори за мерките, които правителството взима, за да
Коментари Харесай

Майка надникна под леглото на детето си на къмпинг в Царево и онемя СНИМКИ 18+

Много се приказва за ограниченията, които държавното управление взима, с цел да отбрани родния туризъм, както и за претенциите на хотелиерите и притежателите на къмпинги.

Но до какъв брой в действителност се вършат старания от тяхна страна, с цел да привлекат клиенти?

Жена от София споделя непоносимо прекарване от почивката си на къмпинг в Царево.

Ето какво споделя тя във Facebook:

Здравейте, ще споделя по какъв начин мина престоят ни в къмпинг "Якото място ". Тъй като предходната година го бяхме посетили и мноогооо ни хареса, взехме решение тази година да повторим.

За страдание няма да потретим. Още с настаняването изникна проблем. Бяхме резервирали 6-ка, а ни настаниха в 4-ка (4 кревати в едно помещение, а сме две фамилии с дете). Веднага се обадих на регистратура, арогантна вуйна сподели, че аз не съм схванала и даже не предложили 6-ки (в уеб страницата им написа друго).

Преживяхме соц бунгалото и взехме решение да се насладим на остатъка от почивката си. НО нощес на 6-тата от 8 платени нощувки, се наложи да разместя едно от леглата, в опит да намеря стоножката, която беше полазила детето до момента в който спи и... Изненада няколко употребявани презервативи лъснаха изпод. 4.

Обадих се на регистратура, а наглата леличка ми сподели с скука, че ще изпрати камериерката. След към 15 мин. пристигна сънена госпожа с компаньон.

Взе метлата събра ги и ги хвърли в кошчето в тоалетна и се оправда, че ѝ е мъчно да размества леглата сама (аз сама реалокирах леглото без проблем до момента в който търсех гадинката).





След като тя потегли, аз продължих търсенето на многокракото страшилище и отместих още малко леглото. Познайте! Още употребявани "балони ". Пак се обадих по телефона, към този момент доста нервна.

От другата страна слушалката чух вилнеене и пуфтене. След още 15мин пристигна камериерката и вс се повтори. Помолих я да изхвърли кошчето от банята, което към този момент беше цялостно с кондоми, само че тя отхвърли, тъй като имало и наш отпадък в него.

Попитах я за какво като първия път пристигна с мъж не го помоли да вгине леглата (след като тя не може сама) и да почисти. Отговор не получих. Е познайте откакто тя си потегли и мъжа ми реши да размести и друго легло какво имаше.

Знам, че се досетихте. Имахме шанс в същия къмпинг да има още хора от компанията, та се изнесохме незабавно и се наместихме при тях. В 23:30 с малко, полузаспало дете на ръце събрахме и местихме целия багаж.

Взехме си спалното долни дрехи с цел да го използваме при приятелите ни. Сутринта се свързах с шефа. Той ме изслуша безмълвно и попита "Е аз какво да направя в този момент? " споделих, че това е неприемливо.

Извинение не получих, единствено ми благодари за мнението и попита къде е спалното долни дрехи. Отговорих, че сме си платили още две нощувки и ще го върнем по-късно (няма да му го откраднем), индивидът се успокои за скъпите чаршафи и ме помоли да оставим ключа на рецепцията.

Та по този начин стана доста дълго, само че нямаше по какъв начин да опиша тази бедност и безочливост по-накратко. Внимавайте като резервирате там.

И последно да прибавя, оказа се, че резервацията на фамилията в бунгалото до нас е също объркана, та за една седмица хората се местиха в 3 разнообразни бунгала.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР