Много се говори за мащабите на случващото се в Украйна,

...
Много се говори за мащабите на случващото се в Украйна,
Коментари Харесай

Руснак изуми всички: Купи си 50 чийзбургера преди McDonald's в Русия да затвори

Много се приказва за мащабите на протичащото се в Украйна, само че малко се приказва за едни други жертви (макар и косвени) от събитията - съветските жители. Ограничения в пътувания, дефицитни артикули, предели при изтегляне от банки - това са единствено част от всекидневието на руснаците, а онлайн се появяват от ден на ден и повече елементи от него и тази история е тъкмо такава.

Reddit е една от дребното платформи, които не стопираха услугите си в Русия и един руснак се похвали, че е съумял да си купи 50 чийзбургера преди McDonald's да затворят в родината му. Нещо повече - той има най-малко 50 аргументи да се ресурси с тези сандвичи. 

Виж още: Шок и смут: Руски дизайнер беше изключен от Парижката седмица на модата

 Reddit

 

Снимката нагоре е от хладилника му, а както добре виждаме, въпросният човек залага на " уравновесена " диета, тъй като виждаме, че на горния рафт има и ананас. 

" Той просто обича McDonald's и искаше да се ресурси. Купил е най-вече чийзбургери, тъй като са най-евтините. Похарчил е към 150 $, което са близо 21 хиляди рубли за 50 сандвича ", описват другари на въпросния руснак, снимали и хладилника, за LADbible. 

Виж още: ТЕСТ: Ти си същински първенец, в случай че познаеш националните флагове на тези страни! 

Въпросният руснак обмислял да пусне онлайн някои от сандвичите, с цел да си върне малко от изхарчените пари, а както знаем от обществените мрежи, той надалеч няма да е единственият. В платформи за продажба се появиха разгласи на сандвичи, сосове и даже картофки от McDonald's, които руснаците продават. В една от обявите се продава цяло меню - два бургера, две питиета и черешов къс за... 60 $!

Изображение: iStock/Reddit

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР