Много се говори и пише за липсата на класа в

...
Много се говори и пише за липсата на класа в
Коментари Харесай

ЦСКА няма класа? Тогава как обра почти всички индивидуални награди две години поред?

Много се приказва и написа за неналичието на класа в тима на ЦСКА. Странно по какъв начин класа няма, а " алените " завоюваха Купата на България, играха два пъти подред в групова фаза на европейски шампионати и преди грешката против столичното Локо бяха на едвам 2 точки от водача в класирането Лудогорец.

Сега ще обърна внимание и на резултатите от последните две анкети за " Футболист на годината ". Където ЦСКА обра самостоятелните награди по постове. Да, за №1 беше определен Кирил Десподов от Лудогорец. Но отново футболист, построен от ЦСКА и отишъл зад граница точно от състава на " алените ". Трети остана Георги Йомов. Юрген Матей беше избран за най-хубав бранител в efbet Лига. А Жорди Кайседо за най-хубав нападател. Двамата дружно за чужденци №1 у нас. Матей вкара и най-красивия гол. Играч на Лудогорец не завоюва първо място в нито един пост.

Какво се случи по време на по-миналата анкета? Този път разградчани сграбчиха единствено наградата за най-перспективен млад футболист, който отиде у Доминик Янков. Валентин Антов от ЦСКА стана най-хубав бранител и втори най-хубав футболист на България. Антон Недялков остана трети. Тиаго Родригес от състава на " алените " беше най-хубав халф, а Али Соу най-хубав чужденец.

Не стопира да се приказва по какъв начин Лудогорец дава милиони за нови и поради това върви напред. А ЦСКА взимал единствено свободни сътрудници. Представяте ли си тогава какви хора вършат селекцията на " армейците ", откакто две години подред 31-кратният първенец обира съвсем всички самостоятелни награди? И постоянно най-хубавият чужденец е от състава на ЦСКА.

Толкова за неналичието на класа при " алените ". Когато обстоятелствата приказват, всички би трябвало да замълчат. Другото са празни приказки и фетиш към имена. Нормално е всеки почитател да има фетиш към тима и емблемата, не към имена...
 Червенков: Футболистите на ЦСКА би трябвало да са гладни за победи и трофеи
Червенков: Футболистите на ЦСКА би трябвало да са гладни за победи и трофеи

" Отборът има едно огромно преимущество пред Лудогорец и това е публиката "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР