Много съм взискателен и няма да се позволя да се

...
Много съм взискателен и няма да се позволя да се
Коментари Харесай

Пенев: Няма да позволя да се отклоним от начертаната посока

Много съм придирчив и няма да се разреша да се отклоним от начертаната посока, съобщи треньорът на ЦСКА Любослав Пенев на конференцията преди мача с " Арда " от Първа лига.

Преди началото на брифинга наставникът показва, че е извършил първото си заричане, откогато се завърна - да поправи вратата на залата за конференции.

Снимка: Lap.bg

" Обещанието, което давам постоянно е да се работи оптимално в интерес на тима, с цел да се реализират най-хубавите резултати. Мисля, че няма да има значение, че " Арда " имаше един ден отмора. Трябваше двата тима да имат идентичен брой дни за отмора. Трябваше календарът да беше по-изчистен и спретнат. Гледах през вчерашния ден " Локо " Пловдив и " Царско село ", по-късно играем с " Царско село ", а те в този момент няма да имат 10 дни мач ", сподели Пенев.

" Поздравих тим и през вчерашния ден в съблекалнята им споделих, че съм удовлетворен от това, което постигнахме в подготвителния развой. Ще продължим в тази линия на работа и на показване. Много съм придирчив и няма да разреша да се отклоним от начертаната посока. Минаваме през софтуерно време, до момента в който стигнем до там по какъв начин аз желая да наподобява тимът. Знам всеки един футболист в какво положение е и най-вероятно ще има промени. Те са подбудени от това, че програмата ни е доста сгъстена, а също има и играчи, висящи с картони ", продължи наставникът.



" За ЦСКА постоянно най-високите цели. Това би трябвало да е ясно. И трите цели са ни приоритет. Имам задоволително футболисти, с цел да направя ротации. Всички са готови и би трябвало да играем за победа във всеки мач. Познавам тима и треньорите на " Арда ". Постигнаха доста положителни резултати и неслучайно са в първата шестица. Всеки се преценява с всеки. Трябва да знаем слабите страни на съперника, както и да знаем, че и ние имаме такива. Всеки ще си употребява козовете ", сподели още треньорът на ЦСКА.

В момента " алените " заемат третото място в Първа лига с 43 точки, като са на 9 от водача " Лудогорец " и на три от втория " Локомотив " Пловдив.

В сряда ЦСКА приключи 1:1 с " Лудогорец " при четвъртия дебют на Пенев отпред на отбора. Следващата седмица " армейците " гостуват в Разград в съдбоносен реванш, който ще дефинира финалиста в шампионата за Купата на България.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР