“Много съм щастлив от моя трансфер, чувствам се изпълнен, че

...
“Много съм щастлив от моя трансфер, чувствам се изпълнен, че
Коментари Харесай

Нов в ЦСКА 1948: Имам възможността да играя в топ първенство

“Много съм благополучен от моя трансфер, усещам се изпълнен, че имам опцията да играя в топ състезание на европейския континент и заради тази причина съм доста стимулиран с това предизвикателство в моята кариера ”, разяснява Хелитон.

“Само Бог знае какъв брой доста се молих и работих за такава опция, тъй че се усещам убеден, че мога да оказа помощ на моите съотборници и тима да реализират задачите си, а точно да се класират за присъединяване в европейските клубни шампионати. Това също е фантазия, която имам ”, добави новото попълнение на „ алените “.

С фланелката с номер 5 в отбора на Спортинг Ковиля той беше голмайсторът на тима в лигата с пет маркирани гола през миналия шампионат, последният от които даже избави клуба от изпадане в третото равнище на португалския футбол, при успеха с 1:0 против Ещрела Амадора, в последния кръг от сезона. След претърпяното в Португалия бразилецът е обезпокоен и разчувствуван за новия стадий, който ще преживее в България.

„ Щастлив съм и съм подготвен да преодолея още едно предизвикателство, първоначално няма да е елементарно поради езика, само че с времето ще положа старания да го науча, тъй че всичко да става по-лесно на терена и отвън него. Що се отнася до страната, съм любопитен за всичко по какъв начин ще бъде, какво е, само че за живота ми като професионален състезател има всичко, просто би трябвало да бъда толерантен. Още един път наблягам, че съм доста благополучен да бъда част от фамилията на ЦСКА 1948 “, добави Хелитон Джордж.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР