Много съм развълнуван, че отново ще играя у дома и

...
Много съм развълнуван, че отново ще играя у дома и
Коментари Харесай

Григор Димитров ще играе на Sofia Open 2022

Много съм разчувствуван, че още веднъж ще играя вкъщи и съм благополучен, че ще вземам участие на Sofia Open

" Григор Димитров ще играе на Sofia Open 2022! Голямата българска звезда на международния тенис потвърди своето присъединяване на шампионата от сериите ATP 250 в " Арена Армеец " от 25 септември до 2 октомври! ", похвалиха се от родната федерация.

" Много съм разчувствуван, че още веднъж ще играя вкъщи и съм благополучен, че ще вземам участие на Sofia Open. Пазя невероятни мемоари и страхотни страсти от 2017 година. Да чувствам тази толкоз мощна поддръжка на вас - българските почитатели, беше доста вълнуващо. Самото излизане на корта пред цялостната зала е неописуемо преживяване и спомен за цялостен живот. Прекрасно е, че ще го изживеем още веднъж. Очаквам с неспокойствие да ви видя в " Арена Армеец ". Ще се забележим скоро ", съобщи Григор, представен от.

Най-добрият български тенисист в историята и номер 19 в света сега е първенец в София през 2017-а. Контузии, както и смяна в датите поради пандемията от ковид, стопираха Димитров от присъединяване на шампионата на родна земя през 2018 и 2020 година, само че през 2022-а любимецът на българските почитатели ще играе още веднъж на Sofia Open.

По предложение на Григор Димитров и в полза на българските почитатели, които желаят да го гледат онлайн в борбата да завоюва още веднъж шампионата на родна земя, промоционалната оферта за 20% понижение на билетите за Sofia Open 2022 ще бъде удължена с още два дни - до среднощ на 30 август. Пропуските ще са на постоянна цена от 31 август.

Билетите за седмото издание на тенис шампионата в София са в продажба – онлайн на Eventim.bg и в партньорската мрежа в цялата страна.

На Sofia Open 2022 ще играе още италианската сензация в тениса и повторен първенец в „ Арена Армеец “ Яник Синер. Участието си съобщи и един от най-големите шоумени в тура и финалист от миналогодишното издание – Гаел Монфис. В България идва и носителят на три трофеи от „ Големият шлем “ Стан Вавринка. Шампионът от последния Мастърс в Монреал и настоящ номер 14 в света Пабло Кареньо Буста също ще се бори за трофея на българска земя. В София ще забележим и още една италианска звезда на бъдещето и настоящ член на топ 30 в света – Лоренцо Музети, спечелил неотдавна купата на ATP 500 шампионата в Хамбург.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР