Много съм разочарован от този мач, защото знам къде съм

...
Много съм разочарован от този мач, защото знам къде съм
Коментари Харесай

Стан Вавринка: Разочарован съм, не ми остава нищо друго, освен да тренирам и да вярвам в себе си

" Много съм отчаян от този мач, тъй като знам къде съм и знам, че тенисът, който желаех да покажа, изобщо не се получи ", сподели швейцарецът след загубата си с 5:7, 6:4, 3:6, 2:6.
 Карлос Алкарас изстрада първата си победа на Карлос Алкарас изстрада първата си победа на "Уимбълдън ", Яник Синер отстрани Стан Вавринка
" Много се старах на подготовка и чаках повече от представянето ми тук. Разочарован съм от загубата ", добави някогашният номер 3 в света, който сега е под номер 267 в ранглистата на АТП.

" Мислех прекалено много. Имам потребност от убеденост и би трябвало да спечелвам мачове, с цел да си я върна. Мача като този не ми оказва помощ. Но това е част от процеса и би трябвало да остана положителен ", има вяра Вавринка.

" Представянето ми не е супер и нямам различен избор, с изключение на да се върна към тренировките, да се трудя, да имам вяра в себе си, тъй като мисля, че съм кадърен да се върна на най-високо равнище ", сподели още той.

Тревата в никакъв случай не е била обичаната настилка на Вавринка, който два пъти е достигал до четвъртфиналите на " Уимбълдън " (2014 и 2015), до момента в който е печелил другите три шампионата от Големия шлем.

Той получи покана за шампионата в Лондон, откакто се смъкна доста надолу в ранглистата поради две интервенция на левия си крайник и дълги месеци без да играе.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР