„Много съм разочарован. Не можахме да играем на нивото, на

...
„Много съм разочарован. Не можахме да играем на нивото, на
Коментари Харесай

Александър Везенков след поражението на Олимпиакос: Много съм разочарован

„ Много съм отчаян. Не можахме да играем на равнището, на което свикнахме през сезона и за жалост загубихме мача “, съобщи за Българска телеграфна агенция баскетболистът Александър Везенков след провалянето на неговия Олимпиакос със 74:77 от турския Анадолу Ефес в първия полуфинал на Евролигата за мъже в сръбската столица Белград.

„ Не бих споделил, че имаше по-голямо напрежение. Мисля, че изиграхме слаба трета част в нахлуване, направихме доста неточности, вкараха ни лесни точки и от там за жалост, когато можехме да наваксаме, не можахме да го създадем “, разяснява още Везенков.

На въпрос с какво Анадолу Ефес затрудни него и съотборниците му, българинът отговори: „ Не считам, че ни затрудниха с него съответно. Когато един тим вкара 77 точки, мисля, че в отбрана бяхме ОК, само че в нахлуване взехме доста прибързани решения и загубихме мача. “

Попитан за своето чувство на терена в дуела в първия си полуфинал в Евролигата в кариерата си, Александър Везенков съобщи: „ Чувствах се добре, само че не се видя на терена, тъй че за жалост не можах да оказа помощ на тима. “

Колкото до идния в събота мач за третото място, Везенков разяснява, че сега е мъчно да мисли за него. „ Няма да неистина, че не ни интересува този мач. Интересува ни гръцкият шампионат и да можем да станем първенци “, безапелационен беше националът.

А дали занапред може да си показа късмет да реванш през идващия сезон, Александър Везенков призна, че това е много далечна задача. „ Да сме живи и здрави, имаме още една цел пред нас, а за следващата година мъчно можем да мислим сега “, приключи 26-годишният българин.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР