Много съм омерзена тези дни от погнуса към тези, които

...
Много съм омерзена тези дни от погнуса към тези, които
Коментари Харесай

ПОГЛЕДНЕТЕ ПОНЕ ЗНАМЕТО НА БЪЛГАРИЯ

 Няма налично изложение на фотографията.

Много съм омерзена тези дни от гадност към тези, които не помниха какви са. Говоря за българите, които си накичиха непознати знамена по профилите. Които не помниха, че тези, които пазят през днешния ден и плачат за тях, изгориха живи българи в Донбас, убиваха дами и деца. Слагат си флаговете на едни неонацисти, тъй като точно такива ръководят Киев през днешния ден.

В Народното събрание беше изключително непоносимо. Да гледаш остарели и нови политици по какъв начин в един глас се кълнат във честност на американските си господари и верноподаничски пляскат чела в невисок реверанс. Днес в Народното събрание българските национални ползи бяха натикани под килима, и даже се одобриха за нещо срамно. Нямаше думи за тях, нямаше даже въпроси какво се случва с българите в тази обстановка! Освен д- р Костадинов, никой не попита какви са българските ползи в тази война.

Подлогите на Козяк през днешния ден изкопаха дъното. С акушерството на Българска социалистическа партия и ГЕРБ. Новата коалиция към този момент се вижда, очевидно са се разбрали. Новият Министър на защитата, докаран с празния държавен аероплан от Брюксел /колко ли ни коства това удоволствие/, става и ляга с НАТО, за него НАТО не била мръсна дума. То какво да чакаме от следващата американска подлога.

Унизитлно беше и отношението към Стефан Янев. Както доста пъти съм казвала, не го одобрявам. Но беше редно най-малко да се обосноват. И даже да е в Народното събрание, с цел да чуем неговата позиция. Защото, за разлика от мнението на Кирил Петков, аз считам, че не министър, не министър-председател, не обособена партия, а единствено българският народ има правото да изрича сходно мнение и да взема сходно решение. Генерал Янев беше изритан позорно от едно вчерашно лекенце, повярвало си, че е следващият бог. А Президента Радев, още по-позорно съобщи, че е имал други упования към Янев. Както се споделя, всичко заедно се предадоха…..а възприятието в публиката остана за гадност и омерзение от политическото двуличие.

Днес се случи и нещо показателно. На постройката на Европейската комисия в София БЕШЕ СВАЛЕНО БЪЛГАРСКОТО ЗНАМЕ и бяха издигнати европейското и украинското! В центъра на българската столица, по дяволите! Кой разреши сходна подигравка и напряко храчене в лицата на българите? Или е било в съгласие?

Българският министър председател е с непознато поданство /е, доскоро/, а в този момент се кичи с непознато знаме. Както споделям, нищо непознато не му е непознато! И отново споделям – тяхната е лесна на държавното управление. Единият ще се прибере в Канада, различен в Израел, трети в Съединени американски щати, а ние – българският народ, ще платим тук цената на измяната им!

Време е за България! Да си спомним кои сме! И да им го напомним на предателите!

Елена Гунчева
* Впрочем, гледайки тези фотоси, гордеете ли се, че сте българи?
Източник: svobodnoslovo.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР