Много съм огорчен от нашите приятели, но ние трябва да

...
Много съм огорчен от нашите приятели, но ние трябва да
Коментари Харесай

Борисов: Десницата от ДБ са бившите деца на червената номенклатура

Много съм наскърбен от нашите другари, само че ние би трябвало да спрем да ги назоваваме десница от Демократична България, това са някогашните деца, внуци на алената номенклатура. Това сподели министър председателят и водач на Политическа партия ГЕРБ Бойко Борисов по време на националната работна среща на партията, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Премиерът Борисов означи, че в някои градове със Съюз на демократичните сили са съумели да излязат с общи претенденти, а в други – не.

„ В някои градове с сътрудниците от Съюз на демократичните сили бяхме съперници, където обединението не можа да излъчи единна кандидатура. После борихме с политически претекстове – някъде победиха те, някъде ние. Но когато става въпрос за антикомунизма, демокрацията, няма какво изобщо да се замисляме. Някак си услужливо една седмица слушах единствено за Благоевград и Русе. Ами, Севлиево, Габрово, Търново, Свищов, Горна Оряховица няма ли ги на картата, уважаеми господа? А Ловеч, Кюстендил, Враца, Монтана? “, запита министър-председателят.

Премиерът отговори и на обвиняванията на водача на Българска социалистическа партия, който в Народното събрание сподели, че са били репресирани хора след изборите в Благоевград и Пазарджик.

“Моля, Корнелия Нинова да ми изпрати персонално репресираните хора, за които приказва. Ако се окаже, че е правилно във вторник аз персонално ще им се извиня и този, който си го е разрешил ще понесе отговорност, в случай че това е истина ”, съобщи министър председателят.

Борисов сподели, че на фона на всички борби против тях, ГЕРБ е спечелила изборите в градовете на тримата му съперници – Кюстендил, с. Славяново, Мизия. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР