Много съм огорчен от нашите приятели, но ние трябва да

...
Много съм огорчен от нашите приятели, но ние трябва да
Коментари Харесай

Борисов: Демократична България са деца и внуци на червената номнклатура

Много съм наскърбен от нашите другари, само че ние би трябвало да спрем да ги назоваваме десница от " Демократична България ". Това са някогашните деца, внуци на алената номенклатура. Това сподели министър председателят и водач на Политическа партия ГЕРБ Бойко Борисов по време на националната работна среща на партията, на която съпартийците се поздравиха с постигнатото на локалните избори.
" Има неща, които и аз научих от госпожа Нинова, само че я гледах на една такава трибунка, на която разгласи старта на смяната. Един социолог около нея сподели, че чул приятния гърмеж на пропукването на ГЕРБ. Това ме предизвика да покажем с Румен Христов и земеделците по какъв начин наподобява пропукания ГЕРБ. По техните разбирания, в случай че в този момент излезем на открито, това ще е едни огромен митинг. " Така изясни мотивацията, с която партията е влезнала в предизборната конкуренция без уредника Цветан Цветанов, водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.
Премиерът Борисов означи, че в някои градове със Съюз на демократичните сили са били съперници, само че се борели с политически претекстове, само че когато става въпрос за полезности, " за така наречен синя концепция, за антикомунизма, ние няма изобщо какво да се замисляме. И както виждате през днешния ден нашия съперник във Видин е тук с нас. Защото той по същността си е демократ ", сподели Борисов.
" Цяла седмица слушах за Благоевград и Русе, все едно градове като Севлиево, Габрово, Търново, Свищов, Горна Оряховица няма ли ги на картата. Ами Хасково? Нали от там тръгваше смяната. Е, по какъв начин им отговорихме - с победа. И на Делян Добрев му споделих, че по-добра реабилитация от тази не може да има. ", продължи Борисов. 
Тук можете да видите цялото изявление на премиера на форума на ГЕРБ.
Сподели с твоите другари
Очаквайте детайлности!
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР