Много съм изненадана от случващото се. Предстои ми трето дело,

...
Много съм изненадана от случващото се. Предстои ми трето дело,
Коментари Харесай

Певицата Милена Славова: Заплашват и мен, и дъщеря ми, казват, че ще ми извадят очите

" Много съм сюрпризирана от протичащото се. Предстои ми трето дело, споделих го във Фейсбук и няколко часа по-късно профилът ми беше блокиран. Това, което ме зарадва, беше, че другари и почитатели са създали подписка, която събра доста подписи ", каза Милена Славова в студиото на " Денят ON AIR ".

Преди две години срещу певицата беше заведено дело поради нейно изявление във Фейсбук. Тя твърди, че нейният коментар е бил предизвикан от фотоси от гей парада в София, който тя не поддържа. 

" Сигурна съм, че не поддържам гей парадите. Горко на естествените хора. Задушаваме се към този момент от наглостта и парадирането на всякакви извратеняци ", написа певицата в поста си.

" Децата не би трябвало да виждат такива неща. Някой беше разгласил фотография, на която се сравняваше войводата от едно време с някакъв полугол мъж с българското знаме. Аз се възмутих. Нещата от гей парада не са за по улицата. Реагирах незабавно и от там стартира делото ", разяснява тя.

Гостът показа, че по-късно са заваляли закани в персоналните ѝ известия, които сега не престават. Тя премислям да се оплаче в полицията и изрази мнение, че тези хора са рискови за обществото. 

" Казаха, че ще ми извадят очите, само че аз не се опасявам. Това са заболели мозъци, които са мощни като са дружно ", безапелационна е Славова.

" 95% от обществото е на моя страна. В един миг се явявам като техния представител и получавам силата им. Всеки един човек желае да си върви по улиците умерено и да възпитава детето си както пожелае. Аз имам другари гейове, които в никакъв случай няма да парадират с това. Те също не поддържат, не е това методът. Мен ме нервира това, тъй като се поставя принудително ", разяснява певицата в ефира на Bulgaria ON AIR.

Тя описа, че щерка ѝ също получава закани и че има ужасяващи известия. Момичето сега е на 15 години, само че тогава е била едвам 13-годишна. Милена Славова не е била нападана на улицата, само че съобщи, че хора я стопират, с цел да я поздравят. 

В края на диалога тя насочи зов към хората.

" Искам да изкажа големи благодарности на хората, които имат моето мислене. Тук няма политици и политически партии. Ние би трябвало да си отстояваме позициите ", безапелационна е тя.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР