Много съм горда най-вече от това, че успях да покрия

...
Много съм горда най-вече от това, че успях да покрия
Коментари Харесай

Габриела Георгиева: Много съм горда, ще давам още повече от себе си

" Много съм горда най-много от това, че съумях да покрия квота за Олимпиадата. Благодарна съм на Федерацията и на моя треньор, че съумя да ме приготви по най-хубавия метод, с цел да реализира тези резултати. В известна степен това ме прави по-уверена, всякога на старта излизам по-спокойна и с усмивка на разположение, тъй като по този начин ми се получават повече нещата ". Това показа Габриела Георгиева, откакто в края на предходната седмица приключи на шесто място във финала на 200 метра тил на Световното състезание по плувни спортове в Доха.


" Упорита съм, не се отхвърлих, доста хора имаха вяра в мен и съумях да потвърдя, че очевидно си е заслужавало чакането. Едната цел си я изпълних, очевидно е време да си слага втора, само че не желая да се товаря с доста тежки и високи упования към себе си. Ще упражнявам, както съм упражнявала до момента, ще давам още повече от себе си и се надявам да се представям по най-хубавия метод ", сподели през днешния ден Георгиева в Пресклуб България.

Със мощното си показване на Световното състезание тя завоюва квота за Олимпийските игри в Париж това лято. Другите български плувци с квоти досега са Петър Мицин и Йосиф Миладинов.

Изпълнителният шеф на БФ Плуване Димитър Бобев разгласи, че Федерацията е удовлетворена от показване на българските плувци в Доха, въпреки че упованията са били малко по-високи. Той добави, че очакванията са България да завоюва още 3-4 квоти за Париж, като най-големите очаквания за това падат върху Любомир Епитропов, Калоян Левтеров и Калоян Братанов. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР