Много съм чел, но това което видях е уникално. Наистина

...
Много съм чел, но това което видях е уникално. Наистина
Коментари Харесай

Румен Радев слезе от изтребителя и разказа що за невероятен самолет е "Рафал"

" Много съм чел, само че това което видях е неповторимо. Наистина необикновен аероплан, който извършва необятен набор от задачи. Отличава се с доста мощност, спектерност, съоръжение и обединение. Два пъти опитвахме да се състезаваме с другия изтребител, само че завършвахме равни ". Това сподели президентът на България Румен Радев минути след кацането с френския изтребител. " Бяхме в добра съгласуваност. Във въздуха нещата стават за малко време. За мен беше предизвикателство не пилотирането, а оправянето с информацията. Има доста информация, която се изобразява на няколко екрана и изисква доста проучване. Летците са тези, които вършат военните въздушни сили ", продължи да споделя за прекарването си той.

Радев показа, че би се радвал да можем да си позволим сходни изтребители, само че първо би трябвало да желаяме да ни дават информация за цената и изискванията и ще разберем. " След като желаеме да отворим по-широко ветрилото, с цел да имаме повече избор, би трябвало да включим и този аероплан. Условията са значими и цената на поддръжката не е за подценяване. Не мога да ви кажа каква е цената и кое какъв брой ще коства. Това е комплицирана технология с доста комплицирано съоръжение. Това е технология. Не е просто да купим едни самолети ", изяснява Радев.

" Чувствах се носталгично. Това е една невероятна специалност. Работиш на ръба на опциите си – интелектуални, физически и душевен. Летяхме над Франция, бомбардирахме, само че вие не видяхте, състезавахме се с различен аероплан. Невероятно е ", продължи прочувствено той.

" Трябва да помисля по какъв начин да върнем жеста на Макрон, само че за мен това беше в действителност прелестно преживяване. В България сигурно имаме с какво да го изненадаме ", изрично приключи президентът и се здрависа с другия водач, с който си партнираше във въздушното шоу във френското небе.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР