Много са причините за нашето представяне. Определено имаме проблеми както

...
Много са причините за нашето представяне. Определено имаме проблеми както
Коментари Харесай

Белия: Когато липсват точки, играчите са притеснени

„ Много са аргументите за нашето показване. Определено имаме проблеми както в едната, по този начин и в другата фаза на играта. “

Думите са на Николай Киров след равенството на Берое с Хебър. Двата тима фиксираха 1:1 и по този начин Белия остана без победа отпред на заралии, които пък са в серия от 5 мача без триумф в шампионата.

„ Няма какво да разясняваме. Мисля, че мачът не блестеше с някакво качество, а имаше повече напрежение в двата състава. Но това е обикновено, когато липсват точки. Важното е да съберем колкото може повече точки ”, съобщи Белия.

„ Горе-долу всички офанзивни футболисти взеха присъединяване, само че казусът е, че би трябвало да бъдат повече като численост и качество. В началото се получиха няколко шаблона, които тренирахме през седмицата. Няма ли дълбочина в една офанзива, мъчно може да се построи. Етапът е подобен, че не може доста да се натъртва на трениране. Имаме си проблем с хомогенността на състава. В момента, в който настъпи умората, не можахме да се преборим “, сподели още Николай Киров.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР