Много са начините, чрез които да поканим Вселената да надникне

...
Много са начините, чрез които да поканим Вселената да надникне
Коментари Харесай

Направете това веднъж и ЖЕЛАНИЕТО ви ще се сбъдне

Много са методите, посредством които да поканим Вселената да надникне в душат ни и да разбере кое е най-силното ни предпочитание, криещо се на това място.
Днес ще споделим с вас за един от ритуалите, който прави по този начин, че най-силните ни стремежи да се осъществен и то напълно скоро.
Не подозирате по какъв начин един чифт връзки за обувки могат да създадат по този начин, че животът ни радикално да се промени и то в една доста по-добра посока.
Ритуал за сбъдване на стремежи с връзки за обувки
Единственото, от което се нуждаете, с цел да извършите ритуала, са чифт връзки за обувки и чисто схващане.

Заложете на връзки, чиито цвят е друг от черен. Не, че в черното се крие нещо неприятно, чисто и просто тъмните нюанси нормално лимитират световъзприятието на човек. Няма значение дали връзките са употребявани или са чисто нови.
Докато държите връзките в ръце, намислете своето предпочитание. Нека то бъде оптимално тъкмо, малко и ясно, без никакви непотребни думи.
Помнете, че колкото по-ясно го формулирате, толкоз по-скоро желанието ще се сбъдне.
Отидете в това кътче в дома си, където се чувствате най-спокойни и силата там ви харесва. Това може да е уютният балкон, банята, кухнята, ъгъл за четене или друго помещение. Завържете връзките на това място.

Прикрепете ги към някои от предметите в помещението. Докато връзвате, изречете на глас следните думи: „ Завързвам връзка, желанието към себе си обвързвам ”.
Това е всичко, което да извършите, с цел да сбъднете едно от вашите стремежи. Опитайте и сме сигурни, че ще останете безпределно сюрпризирани от силата на ритуала!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР