Много са куриозите, свързани със Световното първенство по футбол, което

...
Много са куриозите, свързани със Световното първенство по футбол, което
Коментари Харесай

Защо някои футболисти играят с маски

Много са куриозите, свързани със Световното състезание по футбол, което се организира сега в Катар. Ако оставим настрани сензационните обрати и политическите несъгласия, нямаше по какъв начин да не обърнем внимание на няколко странни гледки на терена.
 Мондиал 2022, Хари Кейн, Rainbow Rolex Daytona и по какъв начин поддържа LGBTQ+ общността
Часовникът на митинга на Хари Кейн

Добро попадение за нападателя на Англия

Футболисти от разнообразни страни играха със странни черни маски, което накара почитателите да стартират да ги съпоставят в Ханибал Лектър или пък Фантома от операта. Въпросните маски не са някакъв фешън аксесоар, а са свързани със здравословни проблеми на въпросните играчи.

Йошко Гвардиол от хърватския народен отбор се появи с сходна на мачовете на страната си против Мароко и против Канада. 20-годишният футболист на Лайпциг получи контузия по време на мач с клубния си тим по-рано този месец.
 Снимка 597182

Счупен нос и пострадвания по лицето са повода Гвардиол да реши да се застрахова против нови травми, като избере да носи лъскавата черна маска, направена да пасва идеално на формата на лицето му.
 Снимка 597183

Футболистът на Южна Корея Хюн-мин Сон също излезе на терена с сходна. Контузията в околочната област също е получена по време на мач с клубния му тим Тотнъм. " По-удобна е, в сравнение с си представях ", разяснява той маската, направена от карбонови нишки.
 Снимка 597184

Подобно на горните двама, и Елиес Скири от тима на Тунис страда от контузия, получена на терена дружно с клубния му отбор Кьолн. Черната маска, с което излезе на мачовете против Дания и Австралия, защищава зарастващата му счупена скула, оповестяват ни от Guardian.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР