Много са кандидатите, които се опитват да изместят БСП от

...
Много са кандидатите, които се опитват да изместят БСП от
Коментари Харесай

Таско Ерменков: БСП е единствената, която изпълнява обещаното от нея по време на предизборната кампания

Много са претендентите, които се пробват да изместят Българска социалистическа партия от политическата сцена, само че всеки подобен опит приключва пагубно за оня, който го прави. Независимо от многообразието на отзиви от време на време в Българска социалистическа партия, партията е задоволително постоянна и мъдра и хората, които гласоподават за нея, знаят, че поддържат политиката, която тя организира, по този начин в Българска национална телевизия " Денят стартира " Таско Ерменков, член на Народно събрание на Българска социалистическа партия, разяснява изказването на Александър Дунчев, че " Продължаваме промяната " са опция на Българска социалистическа партия. Подчерта, че Българската социалистическа партия е единствената, която извършва обещаното от нея по време на предизборната акция.

Той разяснява създалата се обстановка, в която Българска социалистическа партия е нападана от служебното държавно управление. В момента върви промяна - едни по-наши социалисти ги назначаваме на местата на едни не по-наши социалисти ", очерта Ерменков и добави, че макар броженията по върховете на партията, в случай че хората се концентрират върху политиката, която организира партията, капацитетът ѝ е доста огромен и надали може да се откри опция. Още по-малко " Продължаваме промяната ", която е центристко-популистка партия, може да заеме лявото пространство.

Що се отнася до вероятно и бъдещо партньорство с " Демократична България ", Таско Ерменков изясни, че " когато националният интерес изисква да се вземат решение въпроси, които са от национално значение като битката с корупцията, вкарването на правдивост в правосъдната система, която би трябвало да е идентична за всички, тогава идеологически разлики не може да има ".

По тематиката за енергетиката той открои, че напоследък и представители от Демократична България, включително от " Зелените ", и от " Продължаваме промяната " поддържат тезата ни, " че освен, само че без " Газпром " ние мъчно можем да решим газовите проблеми в България ". Призна, че съжалява, че Българска социалистическа партия не е съумяла да убеди в правотата си своите сътрудници по време на ръководството на държавното управление на Кирил Петков. Понякога подготовката в политиката не постоянно дава отговор на високото равнище, което заемаш, с това той изясни невъзможността сътрудниците на Българска социалистическа партия да одобряват като рационална тезата им.

Допълни, че " Продължаваме промяната " са били нови в политиката.Във връзка с енергетиката ще бъдем по-категорични, тъй като стопанска система без надеждни източници на сила е немислима, акцентира Ерменков.Определи дейностите на служебното държавно управление в региона на енергетиката като блуждаене. Заяви, че " Газпром " е единственият вид за допълнение на недостигащите ни количества.

Прогнозира, че следващата година казусът с доставките на газ ще се влошат. Поради огромното търсене на полутечен газ, опцията за закупуването му ще се минимализира. Освен това България е дребен консуматор на газ. Добре е занапред да приготвяме бъдещите си контракти за газ, включително и с " Газпром ", като внимаваме за ценообразуването, предложи Ерменков.Попита за какво ние не търсим газ посредством личен рандеман, откакто Турция го прави в Черно море до границата с България.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР