Много са факторите, които играят роля, когато си купуваме маратонки

...
Много са факторите, които играят роля, когато си купуваме маратонки
Коментари Харесай

С подходяща техника за връзване на връзки, маратонките никога няма да ви се изхлузват

Много са факторите, които играят роля, когато си купуваме маратонки за бягане: на асфалт или на кръстосан терен спортуваме, в изсъхнало или мокро време, какъв брой дебела избираме да е подметката, и така нататък

Една от аргументите да не ги усещаме комфортни все пак, е методът на връзване на връзките. Има характерна техника, която ще ни помогне обувката за спорт да не се изхлузва от петата ни и да ни е комфортна, като в това време не пристяга прекомерно пръстите и междинната част на стъпалото.

Това е по този начин нареченото " пристягане на петата " или heel lock на британски. Подходящо е за хора с необятни ходила, тъй като най-стегнато е при петата, както и за хора с тесни, които няма да се тормозят от изхлузването.

Техниката heel lock ни подсигурява, че няма да се сдобием с мазоли и рани от обувките, тъй като държи крайници ни постоянен, написа Lifestyle.bg.

Мартонките за тичане, спортуване или даже туристическите обувки постоянно имат спомагателна дупка за връзките, която е ситуирана много по-нагоре от останалите. Точно тя ни е нужна за това характерно връзване.

Нанизваме връзките по нормалния метод, до момента в който не остане единствено тази дупка, по-късно промушваме връзката от вътрешната страна на открито от едната и от другата страна. Оставяме дребна примка, когато го вършим, с цел да може по-късно лявата връзка да мине през дясната примка и обратно
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР