Много разработчици могат да се похвалят като добри програмисти и

...
Много разработчици могат да се похвалят като добри програмисти и
Коментари Харесай

Дейвид Бревик от екипа на Diablo продължава соло с It Lurks Below

Много разработчици могат да се похвалят като положителни програмисти и дизайнери, само че Дейвид Бревик, работил върху Diablo, взема първото място.
От друга страна обаче, малко след издаването на Warcraft 3 той напусна студиото Blizzard и от този момент не сме чували доста вести от независимата му кариера. Вече знаем, че е работил върху Hellgate: London, Dungeons & Dragons Online и проваления план Marvel Heroes. Сега обаче, той желае да потвърди на почитателите, че напускането на Blizzard бе добра концепция с анонсирането на новата игра It Lurks Below. Тук той работи соло върху едно доста новаторско, доста old-school и доста инди заглавие, доста наподобяващо последния шлагер Terraria.

На пръв взор, на филмовия откъс, It Lurks Below в действителност взаимства прекомерно доста от гореспоменатото заглавие и може просто да се размине от триумфа като следващият подражател. За благополучие, в Twitch страницата на самостоятелното студио на Бревик – Greybeard Games , разбираме, че има една значима разлика. It Lurks Below е основно насочена към проучването на мрачни тъмници за разлика от Terraria, където акцент има построяването на укрепления. Всъщност в It Lurks Below вашата база е авансово направена, а на вас ви остава да се впуснете в завършения подземен, да се учите на нови качества и да се изправяте против в действителност огромни чудовища. От тях обаче ще получите специфични награди и доста екшън прекарвания.



Очаква се It Lurks Below да излезе в интервал на ранен достъп в Steam скоро.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР