Много разнообразна перкусионна програма, наистина фиеста, една пъстра програма, която

...
Много разнообразна перкусионна програма, наистина фиеста, една пъстра програма, която
Коментари Харесай

Разнообразна перкусионна програма радва публиката на  „Софийски Музикални Седмици

Много разнообразна перкусионна стратегия, в действителност фиеста, една пъстра стратегия, която би заинтригувала всеки един фен на перкусионните принадлежности. Така композиторът Емелина Горчева – Димова разказа всичко, което ще забележим по време на интернационалния фестивал „ Софийски Музикални Седмици ". Той стартира на 23 май и ще продължи до 30 юни.

Песента " Боряна Българко ", с която Боряна Калейн завоюва последната си огромна купа в художествената гимнастика, се роди за един концерт със струнен оркестър. Публиката ще има опцията да я чуе на 23-ти юни в границите на фестивала " Софийски музикални седмици ". Аз се свързах с госпожа Илиана Раева, тя е слушала моята музика, помоли ме да създадем парче към 1,30 мин. за Боряна Калейн и не ми трябваше доста време да кажа " да ". В нея се пее за това, че Боряна може да покори света, описа още елементи за песента Емелина Горчева – Димова. Благодаря доста на федерацията по художествена гимнастика, че повярва в мен, записахме всичко с живи принадлежности и това направи съчетанието на Боряна още по-магично, а тя към този момент е златно момиче, с неспокойствие сподели още Димова.

Имам 5 части, които са написани за фестивала. За перкусионната вечер ще имам 1 парче. - разкри още от програмата за фестивала композиторът Асен Аврамов.

Ще извърша дребна част от творбата " Торнадо ", което ще изсвиря на Софийските музикални седмици. Останалата част ще чуете на 2 юни, концертът стартира в 19ч., в Зала " България ", разгласи още музикантът Чарли Милов.

Вижте цялото изявление във видеото. 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР