Много работа предстои пред кабинета Борисов - 3. На брифинг

...
Много работа предстои пред кабинета Борисов - 3. На брифинг
Коментари Харесай

Кабинетът се захваща с европарите, енергетика, саниране и машинно гласуване

Много работа следва пред кабинета Борисов - 3. На брифинг на ГЕРБ, министри и депутати зад тила им, в Народното събрание вицепремиерът Томислав Дончев показа непосредствените задания пред държавното управление, откакто и петият избор, импортиран от Българска социалистическа партия, не съумя.

Кабинетът би трябвало да приготви документите за контрактуваната европейска помощ, трябвало да се довършат редица енергийни планове и да се приготви машинното гласоподаване. Трябвало да се изберат машините и други значими въпроси за подобен избор.
 Томислав Дончев: Не сме плашливи, чуваме, само че няма с кого да приказваме
Томислав Дончев: Не сме плашливи, чуваме, само че няма с кого да приказваме

Няма мафия, може да има неточност, изясни Деница Сачева

Иначе за Томислав Дончев договорката от Европейски Съюз е добра вест. От Европейски Съюз има смисъл, по думите му. В договорката той вижда упорит проект за развиване на Европейски Съюз. Появиха се нови и остарели пукнатини, проучва вицепремиерът тежките договаряния. Той е удовлетворен, че най-сетне има призната многогодишна финансова рамка. Когато приказваме за пари, размерът има значение, регистрира още Томислав Дончев и уточни: Трябва да не позволяваме да пропилеем шанса, който ни се дава след договарянията.

Европейска комисия доста държи да отделяме повече средства за нововъведения. Не би трябвало да допуснем това ново финансиране за потъне като вода в пясък, сподели още Дончев. Акцент за компаниите би трябвало да са нововъведенията.

Основен фокус остава енергийната успеваемост. В идващите години би трябвало да санираме всички обществени здания, изясни Томислав Дончев. Програмата за саниране на жилищата би трябвало да се форматира.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР