Много работа и изпълнение на поетите ангажименти – това е

...
Много работа и изпълнение на поетите ангажименти – това е
Коментари Харесай

Николина Ангелкова: Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Самоков Валентин Милушев ще работи за европейската визия на общината

Много работа и осъществяване на поетите задължения – това е главното, което чакат хората, и е наше мото, тъй като дава отговор на стила ни. Дейността ни е с фокус върху обезпечаване на действителни благоприятни условия за витална вероятност на хората и резистентен стопански напредък.

Това съобщи на среща с жители в Самоков регионалният координатор на ГЕРБ за София област Николина Ангелкова. В полемиката взе присъединяване и министърът на енергетиката Теменужка Петкова, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ. Сред най-важните проблеми Николина Ангелкова уточни също възстановяване на инфраструктурата и на достъпа в района и цялата Софийска област. “Обещахме старта на пътя Дупница–Самоков и той към този момент се работи. Има изследвания и подготовка за осъществяване на трасето Костенец – Радуил – Боровец – Самоков, което е извънредно значимо за Боровец и зимния туризъм. Има нужда да се укрепи свлачището. Хората споделят проблеми, свързани с инфраструктурата също на околната среда, ВиК, канализацията. Боровец е най-старият ни планински курорт и за него е основно да стане целогодишен, да подкрепи локалната стопанска система и да сътвори повече работни места за привличане на младежи и еврофинансиране “, изясни Николина Ангелкова. „ Добри са вероятностите за развиване пред гимназията по туризъм в града “, сподели още тя.

„ Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Самоков Валентин Милушев е човек на действието, работи покрай хората извънредно пламенно. Ако бъде определен за кмет, ще се работи за европейската визия на Самоков и да е един от най-хубавите градове за живеене у нас “, сподели регионалният координатор на ГЕРБ. „ Ние сме до Вас, с цел да намираме решенията дружно във всяко обитаемо място от региона и изпълняваме уговорките, които сме поели “, заключи Ангелкова и поздрави жителите на Белчин за включването на региона в новите европейски „ ЕДЕН” дестинации. Николина Ангелкова напомни, че съгласно Закона за туризма кметовете на общини, в чийто регион има национални курорти, ще имат ангажимент да влагат в инфраструктурата им.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР