Много работа е свършена за София и много работа предстои

...
Много работа е свършена за София и много работа предстои
Коментари Харесай

Хекимян: Ще работим във всяка една точка на София

" Много работа е свършена за София и доста работа следва да се свърши. Това е най-важното - работата за София да не стопира. Всеки един жител би трябвало да знае, че работата за него няма да спре. Нашата работа е да спечелим сърцата на хората за по-добрата идея. Това е повода да вляза в тази конкуренция ", съобщи претендентът за кмет на София Антон Хекимян.

Журналистът откри публично предизборната акция на обединението в регион " Лозенец ". На събитието, което се организира на площад " Журналист ", участваха претендентът за кмет от ГЕРБ на " Лозенец " Анжелина Тотева, кметът на столицата Йорданка Фандъкова, претенденти за общински съветници, депутати и десетки жители.

" Фокус на тази акция ще бъдат хората, кварталите, улиците, детската площадка, децата и тяхната сигурност, всеки един квартал да бъде по-светъл. Това са думи, които ще бъдат осъществени, в случай че получим вашата поддръжка. Ще работим във всеки един квартал на София, пред всеки един блок и градинка и за всеки един човек ", безапелационен беше някогашният началник на Би Ти Ви.

" Благодаря на всички. " Лозенец " има потребност от човек, който да запретне ръкави и да стартира да работи ", сподели Тотева.

" Районът е огромен и има редица проблеми за решение. Запознала съм се с тях и към този момент съм намерила някои от решенията. Един подобен проблем е незадоволителните места в детските градини, яслите и учебните заведения. 10 години съм работила в държавната администрация и имам решение. Открити са терени. Чрез разговор и доста гледище нещата могат да се случат. Наясно съм с отговорността, която стои пред мен и се надявам, че ще оправдая вашето доверие ", разгласи претендентът за кмет Анжелина Тотева.

Всички присъстващи сервираха цветя пред паметника на писателя Георги Марков.

" За мен е вълнуващо да съм на това място. Георги Марков е притежател на полезностите за независимост и човешки права, съобщи Фандъкова. - Доста работа свършихме за София. Положихме основите на един европейски град. Изказвам благодарности на всички, с които работихме дружно през тези години. Вече е време да дадем път на младите. Един подобен млад експерт е Анжелина Тотева. Тя е доста деен човек, а " Лозенец " има потребност тъкмо от това - деен кмет. Тя ще е локомотивът, който ще свърши доста работа за региона ".
ТЕМА преди 1 час 1194 преди 4 дни 6339 преди 14 дни 4298
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР