Много приятели се разбират перфектно един с друг и изглеждат

...
Много приятели се разбират перфектно един с друг и изглеждат
Коментари Харесай

Везни и Козирог – по-добри като приятели

Много другари се схващат съвършено един с различен и наподобяват неразделни. Те имат идентични полезности, разбирания за живота и ползите им съответстват, само че в случай че опитат да имат връзка, нещата не се получават. В доста случаи просто по- положителният вид за тях е да си останат другари и да не скапват съвършените връзки, които имат с опит за освен това. Такъв вид са Везните и Козирозите. Те са страхотни един с различен, само че без да се минава границата на другарството, ето за какво:

Резултат за съгласуемост на Везни и Козирог: 2/5.  Везните и Козирогът са прекомерно съществени, само че въпреки и разнообразни в някои области, тези двамата могат да намерят общи неща. Приветливите Везни намират личността на Козирог за малко студена и дистанцирана, само че те могат да открият качества, които харесват в другия. Везните ще бъдат успокоени от искреността, стабилността и възприятието за чест на Козирога.

Могат ли въпреки всичко Везни и Козирог да имат сполучлива връзка? В професионална конюнктура Козирогът ще може да канализира силата на Везните и ще им помогне да се концентрират върху главните неща в живота. Везните ще предложат на Козирога малко креативност и ще оказват помощ да отворят въображението си. Професионалната връзка ще подхожда повече на Везни и Козирог. Можете да бъдете сигурни, че в случай че имате сътрудник от тази зодия, ще постигнете триумфи. Нито един от двамата няма да желае да си препише заслугите на другия и ще се подкрепяте, когато стане натоварено.

Везни и Козирог е по-добре да изберат другарство или бизнес партньорство, а не сантиментална връзка. Наистина, в случай че съумеят да открият качествата на другия, връзката може да вземе друг поврат. Подобни случаи обаче са твърдо рядко срещани и съгласно експерти в тази област е най-добре да заложите на положителното взаимоотношение като другари, а не като сътрудници.

Любовната връзка въпреки всичко може и да проработи, само че с цената на огромна жертва от страна на Везните, тъй като мъчно ще извадят  Козирога от черупката му. Въпреки това, в случай че търсите непоклатимост, имате я! Ако в действителност обичате този човек, не слагайте граница единствено тъй като сте от зодия, която не е подобаваща за него.

Какво може да срине тази двойка? Топлите Везните постоянно ще дефинират Козирога като прекомерно леден, неразговорлив и далечен. Освен това се затрудняват с неналичието на хрумвания, което ще накара връзката им да почине от досада. От друга страна, Козирогът може да ги намерения за безполезни, повърхностни, приказливи и капризни. Следователно тяхната химия е лимитирана.

Какъв ще бъде интимният им живот? Има доста малко шансове пристрастеността да пламне сред вас и ще се борите да намерите наслаждение и задоволство. Интимният им живот е вторичен и би трябвало да се каже, че сред тях нищо не протича естествено. За благополучие с времето нещата ще станат малко по-добри и малко по-пикантни.

Любов съвет за тази двойка. Бъдещето сред тях е просто – или вземат решение да вложат възприятията си един в различен, или не престават напред, без да намерят общ език. Трябва сами да преценяват дали биха рискували здравото си другарство в опит за връзка или ще преценяват, че по- вярното решение е да се запазят един различен в другарската зона.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР