Много полезно при това е да подсилвате мислите си с

...
Много полезно при това е да подсилвате мислите си с
Коментари Харесай

Мнозина Го Подценяват И Дори Не Подозират, Че Това Стайно Растение Привлича Парите В Дома! Ето Кое Е Вълшебното Дърво

Много потребно освен това е да подсилвате мислите си с дейности, които да ви припомнят за желанията и фантазиите. Това ще усили вероятността от промени в живота към по-добро неведнъж.

Даже и шарката на листата на красулата припомня цвета на прясно отпечатани доларови банкноти, означават експерти. Освен това растението въздейства удобно на човешкия организъм. То способства за положителното действие на мозъка и покачва физическата интензивност на лицето, което го има – това се дължи на обстоятелството, че огромните му сочни листа съдържат етерични масла. Препоръчително е да поставите растението на работния плот: след известно време ще забележите, че работата ви носи повече задоволство и пари.

За да влязат парите в къщата, направете специфичен обред. Преди засаждането на дървото в саксия поставете на дъното й 6 монети и си представете себе си като сполучлив, здрав, богат човек. Когато го поливате, си представяйте тази картина постоянно допустимо най-ясно. Ако към този момент притежавате дървото у дома, може просто да заровите монетите в пръстта. Още по-добре ще е да завържете няколко червени кончета с монети на клоните. Красулата ще пораства добре в малко по-голяма саксия – значимо е растението да получава доста светлина. Идеалният цвят саксия за това магическо растение е алено или бордо, може още кафяво, черно, злато или сребро.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР