Много погрешни схващания за работата на търговския пилот са свързани

...
Много погрешни схващания за работата на търговския пилот са свързани
Коментари Харесай

Кой управлява самолета?

Много неправилни схващания за работата на комерсиалния водач са свързани с обстоятелството, че двама от нас седят на контролния панел. Кой какво прави - по кое време и за какво? Отговорите са функционалност както на ранга, по този начин и на ролята.

В моята самолетна компания, както множеството, един водач - който носи четири линии на ръкавите на сакото и еполетите си и носи малко по-блестяща шапка - има сан на капитан. Другият - носещ единствено две или три линии - е първи офицер. Имайте поради обаче, че „ втори водач “ е различен термин за първи офицер (объркващ, защото всички ние сме пилоти) и че някои други самолетни компании назовават ​​най-новите си водачи „ втори офицер “.

Повечето водачи желаят да станат капитани (въпреки че никое предписание не споделя, че трябва), покачването в което зависи от старшинството и завършването на команден курс. Тъй като сътрудниците се пенсионират и се причисляват нови, старшинството на водача нараства, което ни разрешава да наддаваме против сътрудници за разнообразни видове самолети, само че също и за „ команда “. В последна...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР