Много пиян турист сътвори невиждан екшън тази сутрин в Несебър,

...
Много пиян турист сътвори невиждан екшън тази сутрин в Несебър,
Коментари Харесай

Екшън в Несебър: Пиян испанец открадна такси, тръгна да се бие, а накрая...

Много пийнал екскурзиант сътвори невъобразим екшън тази заран в Несебър, оповестява Флагман.бг. Испанец на забележима възраст 28-29 години, който е купонясвал цяла вечер, е съумял да открадне такси, благосъстоятелност на несебърски бакшиш, след което да си спретнал същинско рали по улиците на Слънчев бряг и Несебър, описаха очевидци.

В 10:05 часа пияният на кирка екскурзиант аварирал зрелищно до хотел „ Делфин “ – сред Несебър и Равда. Той се забил в остаряла кола със софийска регистрация.

За секунди изгубил схващане, което на процедура го предотвратило опита му да избяга.

Будни жители незабавно са се намесили, след което хърбавият испанец, който едвам се държи на краката си, пробвал да се сбие с няколко здрави момчета, опитващи да го задържат до идването на полицията.

Полицаите не престават да разпитват очевидци на случая, а испанецът е окован с белезници на мястото на злополуката

Резултатът несъмнено е предвидим – обуздан е, осъществен е цивилен арест и водачът е спокоен като агънце при идването на полицията.
Тестът с дрегер е отчел 1,74 промила алкохол в кръвта, а екскурзиантът е задържан и ще бъде съден. Не е изключено да има и дрога, тъй като изглеждал мощно превъзбуден, описаха очевидци на случая. Грози го ефикасна присъда поради чутовната му изцепка при която по знамение не пострада някой.

Ще му бъдат повдигнати няколко обвинявания - за кражба на автомобил, шофиране в нетрезво положение и причиняване на злополука след приложимост на алкохол, вероятно и опиати. Очертава се да прекара идващите 5-6 години зад решетките.


Това е откраднатото такси, с което е аварирал испанският екскурзиант


Старата кола, в която се е забил е със софийска регистрация, не наподобява да е в придвижване


На мястото на случая има три патрулки



Хърбавият мъж едвам си стои на краката, а преди този момент опита да се сбие с няколко здрави момчета
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР