Много пъти вероятно сте чували съвета за бекъп и архивиране

...
Много пъти вероятно сте чували съвета за бекъп и архивиране
Коментари Харесай

Потребители на Google Drive се оплакват от изчезнали данни

Много пъти евентуално сте чували съвета за бекъп и архивиране на информация, че постоянно би трябвало да имате копие на вашите си данни, както онлайн и локално, по този начин и във физическа форма на подобаващ притежател. Спазването на този съвет би ви икономисал доста нерви и главоболие. Предоверяването на една услуга или вид е непрепоръчително. Изглежда значително консуматори на Гугъл Drive не са осведомени с тези препоръки тъй като през предходната седмица доста от тях се оплакали от окончателно изгубени данни.

Оказва се, че по-рано този месец Гугъл са направили актуализация на системата на облачната услуга Drive, която е предизвикала големи проблеми за някои хора. Поддръжката на услугата получава голям брой отчети и недоволства за изчезнали файлове и папки от хранилищата им. Гугъл към момента проверяват обстановката.

„ Това се случи и с нас през днешния ден. Дори файлове, качени през уебинтерфейса от екипа ми през последната година са изчезнали. Не единствено файловете от Drive on Desktop. Това е супер неприятно тъй като всичките файлове на фирмите ни бяха там “, написа консуматор на услугата. От отчетите в уеб страницата става излиза наяве, че наранени от казуса са както консуматори, ползващи безплатния вид на Drive, по този начин и платени проекти. Много от тях показват също, че изчезнали са файлове, качени в услугата след май месец тази година.

За последно коментар е оставил чиновник на Гугъл с псевдонима Satiej, който категорично предлага да не се клика върху Disconnect account бутона и да не се трие или мести досието, намираща се на %USERPROFILE%AppDataLocalGoogleDriveFS. Може въпреки всичко да бъде копирана досието с данни.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР